CMF'ler çıktığındna beri belli olanları alıyorum. İlginç uzaylılar, ilginç dönemsel figürler, palayaçolar (Hiç kaçırmam) ve sıradan günlük figürler (Kasabayı renklendirmek için). İşte bu figürler içinde araç ve mekan lazım. Şimdilik araçlarla başladım.
İlk aracı Alien Avenger figürü için yaptım. Bu fikir 60082 no'lu setteki şirin buggy'i farklı renkte yapmayı denerken aklıma geldi. Komple gri yapıp AUV (Armed Utility Vehicle) olarak isimlendirim.

Daha önce de komple siyah bir A-Wing modlamıştım. Batwing'i bozunca aklıma bu kanatları kullanmak için güzel orijinal bir fikir gelmeyince tekrar A-Wing modladım. Bu aracı da Galaxy Trooper figürüne tahsis ettim. Hemde iki silahını aracın önüne takabiliyor. Aracın içi ile ilgili hala yapmam gerekenler olduğunu düşünüyorum. İlerde bakacağım.

Son aracı özellikle şu bubble camdan kurtulmak için düşündüm. İki farklı fikir aklıma geldi. İlki biraz fazla agresifti, motor kısmı uçuk oldu biraz. Güzel bir fikirdi ama bu araç için olmadı sanki. Gene de başka bir MOC'ta kullanmayı düşünüyorum hala. Onun yerine daha sade bir aile arabasına dönüştürdüm. 1980'lerde seyrettiğimiz Jetsons çizgi filmindeki arabalara benzedi biraz.
İlk Tasarım:

İkinci Tasarım:

Şimdi sırada Galaxy Patrol ve Space Police figürlerine araç yapmak var. İkisinden birine Mech yapacak parçalarım olabilir. Bir bakacağım.