1. Topluluk Projesi -Korsanlar -25 Ekim 2015
-
Kaplan
Kurucu Üye
Re: IstanLUG 1. Topluluk Projesi - Korsanlar
Korsan teması aynı zamanda imperialların stili kaleler ve hatta ortaçağ-yeniçağ tarzı yapılarda içerdiği için temel parçalar ile yapılabilecek çok şey var.
-
Kaplan
Kurucu Üye
Bu arada aklıma geldi de.
viewtopic.php?f=11&t=9
Bu başlıkta Korsan Temalı MOC'ları paylaşıyoruz bulduklarım bölümü altında. İlham kaynağı olabilecek şeyler bulabilirsiniz.
viewtopic.php?f=11&t=9
Bu başlıkta Korsan Temalı MOC'ları paylaşıyoruz bulduklarım bölümü altında. İlham kaynağı olabilecek şeyler bulabilirsiniz.
-
karakalem19
Üye
Yaptım bile, tabii bir iki gün geçtikten sonra bakıp bakıp, şurası şöyle daha iyi olur diyeceğimi bildiğimden fotoğraf çekme işi en sona kalacak.
Bu arada ne zaman eklemeye başlıyoruz foruma?
Bu arada ne zaman eklemeye başlıyoruz foruma?
-
Brick Burger
Kurucu Üye
Bi baalik acip koysaniz merak ettim
Yahu
Yahu
-
Kaplan
Kurucu Üye
WIP leri bu başlıkda da paylaşabiliriz. WIP ve bitmiş MOClar için ayrı başlık da açabiliriz Yaptıklarım bölümünde.
-
karakalem19
Üye
Kaplan yazdı:WIP leri bu başlıkda da paylaşabiliriz. WIP ve bitmiş MOClar için ayrı başlık da açabiliriz Yaptıklarım bölümünde.
Buradan değil de yaptıklarımda paylaşılsa sanki daha iyi olur.
Coşkun seller gibi çağladım sayılmaz ama benim düşündüğümden iyi olacak gibi.
Yarın yani bugün yaptıklarım bölümünden wip şekilde paylaşıyım.
İnşallah beğenilir.
-
Sinan
Kurucu Üye
Beklediğim harika proje bu diyebilirim, roma projesinden bu yana ilk defa bu kadar hevesliyim katılmak için daha kesin bir plan olmasada kafam'da 32x32 den biraz daha büyük kendi adamı yapabilirim sanırım.. Buluşma tarihi için biraz daha geç bir tarih planlanırsa daha iyi olur gibime geliyor..
-
karakalem19
Üye
Arkadaş işyerinde de kısıtlama yapılmış resimleri yükleyemedim.
Başka yapmış olan yokmu ben mi çok hızlıyım yada aceleciyim :)
Başka yapmış olan yokmu ben mi çok hızlıyım yada aceleciyim :)
-
phoenixugur
Üye
En sevdiğim tema, bu gün birşeyler hazırladım, dalgalara yakalanmış bir sal yaptım boyut olarak 16 ya 23 oldu. Elimdeki tüm mavi brick ve plateleri kullandım. bir kaç gün detaylar ekliyerek tasarımı geliştireyim fotoğrafları da ekleyeceğim.
-
Kaplan
Kurucu Üye
phoenixugur yazdı:En sevdiğim tema, bu gün birşeyler hazırladım, dalgalara yakalanmış bir sal yaptım boyut olarak 16 ya 23 oldu. Elimdeki tüm mavi brick ve plateleri kullandım. bir kaç gün detaylar ekliyerek tasarımı geliştireyim fotoğrafları da ekleyeceğim.
Merakla bekliyorum. bence ebatlar da gayet güzel.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir