Merhaba Arkadaşlar,
Daha buluşma & topluluk projemizin üstünden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, arayı soğutmadan yepyeni bir buluşmanın planını hazırlayalım. Bildiğiniz üzere TLG'ye Recognized LUG (RLUG) olabilmek için 3 event yapmak lazım, bunlar:
* AFOL Exhibition
* AFOL Display
* AFOL Convention
Convention tahmin edeceğiniz gibi bizim boyumuzu aşıyor şu an için. Exhibition'lar her zaman yaptığımız buluşmalara denk geliyor. Display ise üyerlerimizden birinin yaptığı bir MOC'un sergilenmesi oluyor. Etraflıca düşündüğümüzde 2 Exhibition 1 Display ile başvurumuzu başarı ile yollayıp RLUG olmayı bekleyebiliriz.
Sözün özü, 1 buluşma ve üyeler arasından seçeceğimiz 1 MOC'un sergilenmesi için biraz koşturmamız gerekecek. Bu amaç ile 17 OCAK PAZAR günü Galata GaleriBU'da 11:30'da buluşacağız.
Bu buluşmada bir topluluk projesi olmayacak, herkes son yaptığı tasarımları/ setleri sergileyebilir.
Gelecek arkadaşların şimdiden isim yazdırmalarını bekliyorum. Listeye göre sürpriz bir aktivite planlanacak.
Saygılar
Kesinleşmiş Katılımcılar (12)
Robinson
Kaplan
Sinan
Nimdian
LegOZ
BrickBurger
Nikolyakov
Dizman
Megamech +1
Phoenixugur
Nephysus
istanLUG 2. İstanbul Buluşması - 17 OCAK
-
Nimdian
Kurucu Üye
Re: istanLUG 2. İstanbul Buluşması - 13 Aralık Pazar
13 aralığı benden başka "Star Wars'tan 3 gün öncesi" diye düşünen oldu mu acaba? :P
Ben gelirim her zamanki gibi, sergileyecek bir şeyler için şimdiden söz veremiyorum ama yapmaya çalışacağım.
Ben gelirim her zamanki gibi, sergileyecek bir şeyler için şimdiden söz veremiyorum ama yapmaya çalışacağım.
-
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü
-
phoenixugur
Üye
yoğunluğun nedeniyle yeni bir moc yapmam zor gözüksede daha önce getirmediğini bir iki set getiririm.
-
Sinan
Kurucu Üye
Gelecek buluşmamızda en yeni tasarımlarım ile aranızda olacağım..
-
Robinson
Kurucu Üye
Nimdian yazdı:13 aralığı benden başka "Star Wars'tan 3 gün öncesi" diye düşünen oldu mu acaba? :P
Star Wars esintilerini buluşmaya yansıtalım o zaman Nimdi :)
Ben maxi Darth Vader getiriyorum ;)
-
Dizman
Üye
Mekan aynı mı?
Son dakika bir arıza çıkmazsa gelmeye çalışacağım.
Son dakika bir arıza çıkmazsa gelmeye çalışacağım.
-
Robinson
Kurucu Üye
Pegasus ya da GaleriBU, hangisi uygun olursa ;)
-
Miss. Barista
Üye
Bu sefer umarım bir terslik çıkmaz da gelebilirim. Moc tasarımına da başlayayım hemen
Evet ben
Geceyarısı gösterimine mi gidiyorsunuz siz de ??

Nimdian yazdı:13 aralığı benden başka "Star Wars'tan 3 gün öncesi" diye düşünen oldu mu acaba? :P
.
Evet ben

Geceyarısı gösterimine mi gidiyorsunuz siz de ??
-
Legolord
Üye
Arkadaşım iki bilet ayarlamış geceyarısı gösterimine. Nasıl olacak bilmiyorum ama. 12:00'da gir, film reklamlarla beraber 3 saat sürse eve gidiş 4, ertesi gün 6'da kalk işe git. çok zor olacak.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir