Geçmiş buluşmalardaki geniş kapsamlı, masa doldurmalı, sergi açmalı buluşmalardan farklı olarak ufak bir grup olarak Beşiktaş'da bir akşam yemeği tarzında gerçekleştirdiğimiz buluşmada keyifli zaman geçirdik.
Büyük zahmetlerle, kötüden öte hava koşullarına rağmen gelen arkadaşlara bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca hazırladığı yarışma soruları ile yarışma düzenleme görevini benim üzerimden alan Megamech arkadaşıma ayrıca teşekkür ediyorum.

Her zaman olduğu gibi İstanLUG buluşma Katılım belgelerimizle beraber fotoğrafımızı çektirdik. Bu seferki katılım belgesi üzerinde son minifigür serisi olan DC Comics Minifigür serisi figürlerinin fligranı bulunuyor.
En kısa zamanda (1-2) ay içerisinde daha geniş çaplı bir buluşma ki bu buluşmada önümüdeki yarışma için yaptığımız tasarımları getireceğiz. Ardından yazın başında topluluk projesi sergileyeceğimiz daha da kapsamlı bir buluşma yapmayı düşünüyoruz.
Hem bu buluşmadan haberi olup gelen ve gelemeyen arkadaşları, hemde haber veremediğimiz ve aramıza yeni katılan arkadaşları bir sonraki buluşmalara bekliyoruz. Buluşmalar hakkında daha fazla bilgiyi şu başlıkta bulabilirsiniz:
viewtopic.php?f=14&t=175 Forumdaki bu bölümü takipte kalın.