Selam

Kendinizi tanıtın, topluluğumuzun parçası olun
yesim_hamsi
Yeni Üye

Selam

Prş May 06, 2021 5:21 pm

Selamlar
Ankara'da yaşıyorum, yaklaşık 10 senedir Creator Expert (özellikle moduler ve kıs setleri), ideas ve minifigür koleksiyonu yapıyorum. MOC yapmaya çok ozeniyorum ve Teknic setlere aklım sürekli kayıyor ama MOC için zaman diğeri için de evde artık yer yok, en iyisi şimdilik bulaşmamak diyip oturuyorum. Evden çıkamadığımız, bol bol LEGO yapacak zaman olduğu halde elimin gitmediği, açılmamış kutularımın birikip durduğu ilginç bir dönem benim için.
Son zamanlarda pek aktif olmayan TRLUG kapanmış, başka forum var mı diye bakınca sizi buldum.
Sağlıklı günlerde yüzyüze de görüşebilmek dileği ile.
Sevgiler, saygılar

Yeşim Atak

Kullanıcı avatarı
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü

Re: Selam

Cum May 07, 2021 4:00 am

Hoşgeldiniz, bu dönem hepimiz için garip bir dönem ancak yine de olabildiğince iletişimde kalmaya çalışıyoruz. Pandemi bitene kadar online buluşmalarımızda,
sonrasında ise yüzyüze buluşmalarda görüşmek dileğiyle...

Kullanıcı avatarı
Legolord
Üye

Cum May 07, 2021 2:16 pm

Selamlar, hoşgeldiniz. Valla 10 yılda sadece 10 modüler bile mükemmel bir kolleksiyon demektir. Çok sevmeme rağmen giremedim modülere. Çıkılmaz çünkü bir daha :grinning: . MOC ise tam bir tutku. Ben buradaki arkadaşlar sayesinde başladım. 80'lerden kurtulamadığım için benim işim kolay. Genç arkadaşların yaptıklarını ağzım açık seyrediyorum. Görüşmek üzere...

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Pzr May 09, 2021 8:05 pm

yesim_hamsi yazdı:Selamlar
Ankara'da yaşıyorum, yaklaşık 10 senedir Creator Expert (özellikle moduler ve kıs setleri), ideas ve minifigür koleksiyonu yapıyorum. MOC yapmaya çok ozeniyorum ve Teknic setlere aklım sürekli kayıyor ama MOC için zaman diğeri için de evde artık yer yok, en iyisi şimdilik bulaşmamak diyip oturuyorum. Evden çıkamadığımız, bol bol LEGO yapacak zaman olduğu halde elimin gitmediği, açılmamış kutularımın birikip durduğu ilginç bir dönem benim için.
Son zamanlarda pek aktif olmayan TRLUG kapanmış, başka forum var mı diye bakınca sizi buldum.
Sağlıklı günlerde yüzyüze de görüşebilmek dileği ile.
Sevgiler, saygılar

Yeşim Atak

Hoşgeldiniz aramıza!

Discord serverimiz: https://discord.gg/N46xHHhE
Arzu ederseniz katılabilirsiniz.

Dön Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir