Selamlar
Ankara'da yaşıyorum, yaklaşık 10 senedir Creator Expert (özellikle moduler ve kıs setleri), ideas ve minifigür koleksiyonu yapıyorum. MOC yapmaya çok ozeniyorum ve Teknic setlere aklım sürekli kayıyor ama MOC için zaman diğeri için de evde artık yer yok, en iyisi şimdilik bulaşmamak diyip oturuyorum. Evden çıkamadığımız, bol bol LEGO yapacak zaman olduğu halde elimin gitmediği, açılmamış kutularımın birikip durduğu ilginç bir dönem benim için.
Son zamanlarda pek aktif olmayan TRLUG kapanmış, başka forum var mı diye bakınca sizi buldum.
Sağlıklı günlerde yüzyüze de görüşebilmek dileği ile.
Sevgiler, saygılar
Yeşim Atak
Selam
-
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü
Re: Selam
Hoşgeldiniz, bu dönem hepimiz için garip bir dönem ancak yine de olabildiğince iletişimde kalmaya çalışıyoruz. Pandemi bitene kadar online buluşmalarımızda,
sonrasında ise yüzyüze buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
sonrasında ise yüzyüze buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
-
Legolord
Üye
Selamlar, hoşgeldiniz. Valla 10 yılda sadece 10 modüler bile mükemmel bir kolleksiyon demektir. Çok sevmeme rağmen giremedim modülere. Çıkılmaz çünkü bir daha
. MOC ise tam bir tutku. Ben buradaki arkadaşlar sayesinde başladım. 80'lerden kurtulamadığım için benim işim kolay. Genç arkadaşların yaptıklarını ağzım açık seyrediyorum. Görüşmek üzere...

-
Kaplan
Kurucu Üye
yesim_hamsi yazdı:Selamlar
Ankara'da yaşıyorum, yaklaşık 10 senedir Creator Expert (özellikle moduler ve kıs setleri), ideas ve minifigür koleksiyonu yapıyorum. MOC yapmaya çok ozeniyorum ve Teknic setlere aklım sürekli kayıyor ama MOC için zaman diğeri için de evde artık yer yok, en iyisi şimdilik bulaşmamak diyip oturuyorum. Evden çıkamadığımız, bol bol LEGO yapacak zaman olduğu halde elimin gitmediği, açılmamış kutularımın birikip durduğu ilginç bir dönem benim için.
Son zamanlarda pek aktif olmayan TRLUG kapanmış, başka forum var mı diye bakınca sizi buldum.
Sağlıklı günlerde yüzyüze de görüşebilmek dileği ile.
Sevgiler, saygılar
Yeşim Atak
Hoşgeldiniz aramıza!
Discord serverimiz: https://discord.gg/N46xHHhE
Arzu ederseniz katılabilirsiniz.
4 mesaj
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir