Yeni Bölüm: Brick-filmler

Site ve forum hakkındaki öneri, istek ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Yeni Bölüm: Brick-filmler

Pzr Haz 28, 2015 6:17 pm

LEGO Ana bölümü altında Brick-filmler bölümümüz açılmıştır.
viewforum.php?f=21

Bölümün moderasyonu erimbirol arkadaşımız tarafından yapılacaktır. Kendisi tecrübeli bir Brickifimcidir.
viewtopic.php?f=21&t=125

Nette bulduğunuz, kendi yaptığınız LEGO ile ilgili her türlü filmleri yeni bölümümüzde paylaşabilir, tartışabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
erimbirol
Brick-Film Moderatörü

Re: Yeni Bölüm: Brick-filmler

Pzr Haz 28, 2015 6:49 pm

Hayırlı uğurlu olsun :)
Bol katılımlı, keyifli paylaşımların olduğu, yeni üretimlere ilham olacak bir bölüm olsun!

Kullanıcı avatarı
legoz
Kurucu Üye

Pzr Haz 28, 2015 9:29 pm

2 sene önceki projem:

Baya deneyim oldu, farklı açılar, çoklu hareketler, kamera açısı değişimi vs denemiş oldum ama yorucu da olmuştu. :unshaved:

Yapımına 2 senedir başlayacam başlayacam diye ertelediğim, video klipten daha çok film sekansı şeklinde olan bir projemde var ama bir türlü çekmeye fırsat ve güç bulamıyorum. :annoyed:

Forum popülerleştikçe ilerleyen senelerde mini-yarışma(1dk süre sınırlı) vb şeyler düzenleyebiliriz.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Pzr Haz 28, 2015 11:41 pm

legoz yazdı:Baya deneyim oldu, farklı açılar, çoklu hareketler, kamera açısı değişimi vs denemiş oldum ama yorucu da olmuştu. :unshaved:
Yapımına 2 senedir başlayacam başlayacam diye ertelediğim, video klipten daha çok film sekansı şeklinde olan bir projemde var ama bir türlü çekmeye fırsat ve güç bulamıyorum. Forum popülerleştikçe ilerleyen senelerde mini-yarışma(1dk süre sınırlı) vb şeyler düzenleyebiliriz.

Bunu başlık açarak yeni bölümümüze eklemek lazım bence :)

Dön Web Site & Forum & Kurallar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir