Yalnız setler beklediğimden daha karışık bir düzende çıkmıştı. Özellikle Castle temasında. Oradaki alt temalar biraz daha birbiri ile içiçeydi. City setleri ile bazı Creator setlerinin neden birbirindien ayrı olduğunu anlamakta zorlandığım için modüler dahil, minifig içeren tüm setleri City'de kabul ettim. Trenler nispeten kolaydı, ama Harry Potter temasının trenleri yok mesela sayılar içerisinde, onlar için ayrı bir liste gelecek. Gibi gibi bazı kabullerle tabloyu tamamladım.
Henüz alt temalardaki set sayılarını çıkarmadım ama bu tablodan sonraki ilk adım o olacak.

Tablodan benim çıkarımlarım:
- Town / City her zaman Lego'nun açık ara en çok set ürettiği tema olmuş.
- Space teması güçlü başlamış ama Star Wars'un altında ezilince net bir şekilde arka plana atılmış.
- Bütün temalar bir şekilde hayatına devam ederken Castle teması maalesef 2011 yılından sonra sönmüş (Bana Nexo Knights demeyin, kızarım!).
- Technic teması her geçen sene daha da güçlenmiş. Son üç sene aynı gözüküyor ama daha 2021 bitmedi.
- Trenler en stabil tema olmuş, 1978'den beri her dönemde aşağı yukarı aynı sayıda tren seti var.
İçimden Space gelsin istiyorum. NinjaGo'daki space potansiyelini görünce ister istemez aklıma hep bu geliyor. Hep aynı karakterlerle evirip çevirip altın yıldızlar atmak yerine yeni ve farklı karakterler ve karizmatik uzay araları ile uzaya açılmak istiyorum. Yeter artık 5. Millenium Falcon veya 8. X-Wing. Lisansa değil Lego'ya para vermek istiyorum. Zaten üç kuruş kaldı cebimizde, onuda elalemin sarayına değil kendime harcamak istiyorum.
Büyük resmi link onaylanınca ekli bağlantıdan görebilirsiniz: https://brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=6704458