merhaba sevgili dostlar,
Buradaki lego ile ilgilenen arkadaşlar ne iş yapar?
Bu soruyu merak edip başlığı açıverdim.
Ben başlayım belki devamı gelir.
Perakende tekstil firmasında stok,lojistik gibi işlerle ilgilenen bir birimde çalışıyorum. Ama en yalın haliyle perakende giyim sektöründe çalışıyorum diyebilirim.
Açık lisede okumaya çalışıyorum ve bir gün o diplomayı alıcam inşallah.
Mesleklerimiz/ uğraşlarımız
-
Ankhanage
Üye
Re: Mesleklerimiz/ uğraşlarımız
Ben de Üniversitede Finans okuyorum 2. sınıfa geçtim. Ondan önce 2 sene Matematik okumuştum ama bıraktım şimdiki bölüme geçtim (Normalde şu sıralar mezun olmuştum
)

-
Nephysus
Üye
Kadıköy sınav dershanesinde matematik geometri öğretmenliği yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. İmdi özel okula dönüştük. 

-
Kaplan
Kurucu Üye
Ben mühendisim, bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışıyorum daha önce özel sektörde mühendislik yapmıştım.
-
Robinson
Kurucu Üye
Kaplan ile meslektaşız :) Gemi İnşaat Mühendisliğini bitirdim, şu an ise Yüksek Basınçlı Kap imalatı yapan bir firmada tasarım mühendisiyim
-
DarkElder
Yeni Üye
Elk. Elnk Mühendisiyim.
Yazılım ve Sistem yönetimi üzerine hizmet ve danışmanlık veren bir şirketim var.
Yazılım ve Sistem yönetimi üzerine hizmet ve danışmanlık veren bir şirketim var.
-
Nimdian
Kurucu Üye
Ben de bilgisayar mühendisiyim. ERP yazılımları üreten bir firmada yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum.
P.S: Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :P
-
karakalem19
Üye
Nimdian yazdı:Ben de bilgisayar mühendisiyim. ERP yazılımları üreten bir firmada yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum.
Bu v3 programı hakkında malumatınız var mı?
-
karakalem19
Üye
Mesleklere bakınca lego'ya çocuk işi diyen arkadaşlar, eğleniyor muyuz

-
Kaplan
Kurucu Üye
Meslekle LEGO sevgisi çok farklı şeyler hocam ama diğer bir bakış açısıyla bu yaşta LEGO ile ilgilenen insan biraz farklı oluyor haliyle.
Birde şu fikrimi eklemek istiyorum. LEGO severliğin tek bir tanımı da yok. Bazısı set koleksiyonculuğu yapabilir, bazısı MOC yapabilir, bazısı ikisinide yapabilir, bazıları ise örneğin sadece minifigürler ya da Technicçi arkadaşlar gibi tamamen işin tekniğine dayalı şeyler ile ilgilenebilir. Çok farklı ilgi alanlarına sahip insanlar LEGO hobisinde aradığını farklı şekillerde bulabilir.
Birde şu fikrimi eklemek istiyorum. LEGO severliğin tek bir tanımı da yok. Bazısı set koleksiyonculuğu yapabilir, bazısı MOC yapabilir, bazısı ikisinide yapabilir, bazıları ise örneğin sadece minifigürler ya da Technicçi arkadaşlar gibi tamamen işin tekniğine dayalı şeyler ile ilgilenebilir. Çok farklı ilgi alanlarına sahip insanlar LEGO hobisinde aradığını farklı şekillerde bulabilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir