nikolyakov yazdı:Bende seviyorum bu küçük arabaları. LEGO'ya geri dönüşle eş zamanlı ortaya çıktı. Ama tercihimi LEGO'dan yana kullandım ben de. Sizin kadar koleksiyoncu olmasam da arada TH bulduğumda alıyorum bende :D bi 8-10 tane oldu. Bir çeşit yatırım aracı olarak görüyorum :D Bazen regular modelleri de alıyorum ama koleksiyon değerinden çok gerçekte sevdiğim marka-modellerin kendimce iyi yapılmış olduğunu düşündüğüm modelleri alıyorum, Hot Wheels'in Avrupa markalarını iyi yapamadığını düşünüyorum mesela o yüzden almıyorum pek ama Amerikan markalarının modellemeleri bence çok başarılı. Fırsat bulunca bende bendekilerin resimlerini çekip ekleyeyim buraya.
Sen hem şanslı, hem şanssızmışsın Nikolyakov. Şanslısın çünkü her ikisine ayrı ayrı zamanlarda bulaşmış olsan, finansal çöküntü garanti. Şanssızmışsın çünkü bu ufaklıklarda pek bir lezzetli. Bir de çocukken oynamışsan, ekstra tatlı. Hotwheels'ın özellikle Amerikan muscle arabaları gerçekten çok güzel. Özellikle 69 Ford Torino Talladega'nın hayranıyım. Birçok varyetesi mevcut bende.