İstanlug Matchbox & Hotwheels Sevenler Kulübü

LEGO harici herşeyi burada konuşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Re: İstanlug Matchbox & Hotwheels Sevenler Kulübü

Çrş Tem 08, 2015 12:42 am

Mengish yazdı:Çok güzelmiş. Red Line'ı üye olarak mı aldın yoksa e-bay'den mi? Bu seri de tam para tuzağı ama çok güzel ve detaylı oluyor.

Ebay'den aldım ama ilk çıktığında aldım artık dörtlüyü tamamlamak çok zor.
Bu arada Red Line Club üyeliği için Kanada yada Amerika Birleşik Devletlerinde oturuyor olmak gerekiyor.

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:43 am

Evet. O nedenle sordum üye misin diye? Dünyaya açmamaları da ilginç. Yüksek ihtimal bu kalitede modelleri büyük talepler karşısında üretemeyecekleri için dünyaya açmıyorlar.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:47 am

Mengish yazdı:Evet. O nedenle sordum üye misin diye? Dünyaya açmamaları da ilginç. Yüksek ihtimal bu kalitede modelleri büyük talepler karşısında üretemeyecekleri için dünyaya açmıyorlar.

Bence RLC nin resmi shop'undaki RLC üyelerine özel fırsatları (free shipping, vs) dünyanın her yerine aynı uygulayamayacakları için olabilir.
How wheels collectors club üyesiyim örneğin onu olabiliyorsunuz. HW Collectors club da yetişkinler için topluluk tek farkı bedava olması.

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:48 am

Ben de üyeyim :LEGO_wink: Orada hobicilerle yapılan röportajlar ve resimler kısmı ağzımın açıklık derecesini önemli ölçüde artırıyor.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:51 am

Mengish yazdı:Ben de üyeyim :LEGO_wink: Orada hobicilerle yapılan röportajlar ve resimler kısmı ağzımın açıklık derecesini önemli ölçüde artırıyor.

Bayadır paylaşmıyorlar sanırım en son 2013 de gördüm yeni bir spotlight.
Eskiden her ay oluyordu yeni bir spotlight. Ama son zamanlarında da çoketkileyici ahım şahım değildi paylaştıkları collectorlar. Bnm koleksiyondan kat kat zayıf adamları paylaştılar.

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:56 am

Her türlü koleksiyonda Amerika çok önde. Evlerde müsait. LEGO'da olduğu gibi. Matchbox forum'da bir eleman vardı. Bodrumu silme tüm matchbox ve aksesuarları vs ile doluydu. 1950'lerden- 60'lardan modeller orijinal satış askılarında sanki şimdiki oyuncakçılardaki gibi 3'er 5'er asılıydı.

Kullanıcı avatarı
Nimdian
Kurucu Üye

Çrş Tem 08, 2015 9:20 am

Get a room. :P

Kaplan koleksiyonunu yapmadığın herhangi bir şey var mı öyle bir başlık açsak? :)

Kullanıcı avatarı
nikolyakov
Kurucu Üye

Çrş Tem 08, 2015 10:16 pm

Bende seviyorum bu küçük arabaları. LEGO'ya geri dönüşle eş zamanlı ortaya çıktı. Ama tercihimi LEGO'dan yana kullandım ben de. Sizin kadar koleksiyoncu olmasam da arada TH bulduğumda alıyorum bende :D bi 8-10 tane oldu. Bir çeşit yatırım aracı olarak görüyorum :D Bazen regular modelleri de alıyorum ama koleksiyon değerinden çok gerçekte sevdiğim marka-modellerin kendimce iyi yapılmış olduğunu düşündüğüm modelleri alıyorum, Hot Wheels'in Avrupa markalarını iyi yapamadığını düşünüyorum mesela o yüzden almıyorum pek ama Amerikan markalarının modellemeleri bence çok başarılı. Fırsat bulunca bende bendekilerin resimlerini çekip ekleyeyim buraya.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Prş Tem 09, 2015 1:36 pm

Şöyle birşey buluş paylaştım bulduklarım bölümünde: :)

viewtopic.php?f=11&t=38&p=1439#p1439

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Cum Tem 10, 2015 9:47 am

Sen maden bulmuşsun Kaplan :LEGO_wink:
Artık sana düşen, bundan bir tane de senin yapman sanırım!

ÖncekiSonraki
Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir