İstanlug Matchbox & Hotwheels Sevenler Kulübü

LEGO harici herşeyi burada konuşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Re: İstanlug Matchbox & Hotwheels Sevenler Kulübü

Sal Tem 07, 2015 11:48 pm

Bidonu karıştırırken bulduklarım var. Sanırım 15 civarı. Özel olarak aramadım hiç ama zaten bütün bidonu alt üst edince karşılaşıyorsun :LEGO_extrahappy:

Sende de sağlam koleksiyon var bu arada.
Ben de belirli modellere takılmış durumdayım. Zaafım var onlara. Matchbox London Bus varyasyonları, Ford Model A, Hotwheels'da da Ford Gran Torino varyasyonları var çokça. Varyasyon olayı iyi de, kaynak kurutucu.
En son Mengish tarafından Sal Tem 07, 2015 11:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Sal Tem 07, 2015 11:50 pm

Mengish yazdı:Bidonu karıştırırken bulduklarım var. Sanırım 15 civarı. Özel olarak aramadım hiç ama zaten bütün bidonu alt üst edince karşılaşıyorsun :LEGO_extrahappy:

Bende çok fazla var, zamanında uğraşarak dolaşa dolaşa aldım. 200 den fazla regular hunt 20 tane fln super hunt var. Bigün satarım belki diye kutularda duruyorlar valla. Satarsam LEGO alıcam :D

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Sal Tem 07, 2015 11:51 pm

Bu arada şimdi siz böyle güzel fotolar koyunca bende drag bus koleksiyonumun fotosunu çektim hızlıca

Resim
Büyük foto link: http://i.imgur.com/UBHsLUd.jpg

Hot Wheelsdeki bu varyasyon olayına bayılıyorum. Matchboxda da var tabiki.

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Sal Tem 07, 2015 11:53 pm

Ben de bu kadar fazla olunca satışa karar verdim. Yakında satışa çıkaracağım ekstraları. Onun için de hazırlık yapıyorum detaylı olarak. Yıllara göre ayırdım tüm Matchbox ve Hotwheels'ları. Dediğim gibi, 2 gündür uğraşıp, duruyorum :LEGO_facepalm:

Ben super treasure hunt sadece bir tane bulabildim. Türkiye'ye fazla gelmiyor sanıyordum ama sen bulmuşsun bayağı. Ben de sadece Bone Shaker'ın super treasure hunt'ı var. Diğerleri normal TH.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Sal Tem 07, 2015 11:55 pm

Mengish yazdı:Ben de bu kadar fazla olunca satışa karar verdim. Yakında satışa çıkaracağım ekstraları. Onun için de hazırlık yapıyorum detaylı olarak. Yıllara göre ayırdım tüm Matchbox ve Hotwheels'ları. Dediğim gibi, 2 gündür uğraşıp, duruyorum :LEGO_facepalm:

Bende dragbuslar dışında hepsini satmak istiyorum ama uğraşması zor. Ekstraları derken. Aynı araçtan fazla olanları mı mı elden çıkartıcaksınız yoksa sevmediklerinizi fln mı?

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Sal Tem 07, 2015 11:57 pm

Aynı araçtan fazla olanları ve bazı sevmediklerimi. Oburluktan aldıklarımı. Son birkaç yıldır alınca hep ekstralı alıyordum. Sevdiklerimi de bazen 3-4 tane alıyordum. Kamu Spot'larındaki bağımlılar gibi hissettim şimdi :LEGO_rolleyes:

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Sal Tem 07, 2015 11:59 pm

Mengish yazdı:Aynı araçtan fazla olanları ve bazı sevmediklerimi. Oburluktan aldıklarımı. Son birkaç yıldır alınca hep ekstralı alıyordum. Sevdiklerimi de bazen 3-4 tane alıyordum. Kamu Spot'larındaki bağımlılar gibi hissettim şimdi :LEGO_rolleyes:

Biliyorum o hissi hocam. Birini açarım diğerini saklarım isteği oluyordu bazı araçlarda da sizde de olurmuydu?

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:00 am

Hem de nasıl. Birini açarım, Birini saklarım. Biriyle uyurum. Biriyle yemek yerim....Bitmez. Sonra sonuç bu. Model dağlarının önünde bulursun kendini. Ama beğendiğin bir modeli kulağından tutup, bidondan çekmesi yok mu...

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:03 am

Mengish yazdı:Hem de nasıl. Birini açarım, Birini saklarım. Biriyle uyurum. Biriyle yemek yerim....Bitmez. Sonra sonuç bu. Model dağlarının önünde bulursun kendini. Ama beğendiğin bir modeli kulağından tutup, bidondan çekmesi yok mu...

Bnm Matchboxlardan beğendiğiniz olursa verebilirim. LEGO parçası ile takas mesela.

Kullanıcı avatarı
Mengish
Üye

Çrş Tem 08, 2015 12:05 am

Teşekkürler. Olursa söylerim. Ben de bu illeti bırakmaya çalışıyorum gerçi :LEGO_embarassed: Sen de Hotwheels varsa aradığın söyle, bakarım var mı bende.

ÖncekiSonraki
Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir