Lego Castle
-
ShadowMane
Üye
Lego Castle
Merhaba arkadaşlar Lego King's Castle 70404 arıyorum ne zamandır.BL den almak istemiyorum ki zaten şimdi olsa dahi yine alamam zira ayırttığım diğer 4 castle setini aldım :D
-
Robinson
Kurucu Üye
Re: Lego Castle
Merhaba,
Alım-Satım forumlarını; toplulukta paylaşım ve üretimin daha da artması ve teşvik edilmesi, topluluğa sadece satıcıların gelmesini engellemek için açmadık. Bunun yerine kısa süre aralıklar ile buluşmalar planlıyoruz. Bu buluşmalarda aktif üyeler arasında alım-satım-takas konuları illaki konuşulacaktır. Bu durumun hem üyeleri buluşmaya teşvik edeceğini hem de sadece satıcı olan üyeleri topluluğumuzdan uzak tutacağını tahmin ediyoruz.
Şimdilik alım-satım konuşmamak için örnek olarak başlığı kilitliyorum.
Saygılar
Alım-Satım forumlarını; toplulukta paylaşım ve üretimin daha da artması ve teşvik edilmesi, topluluğa sadece satıcıların gelmesini engellemek için açmadık. Bunun yerine kısa süre aralıklar ile buluşmalar planlıyoruz. Bu buluşmalarda aktif üyeler arasında alım-satım-takas konuları illaki konuşulacaktır. Bu durumun hem üyeleri buluşmaya teşvik edeceğini hem de sadece satıcı olan üyeleri topluluğumuzdan uzak tutacağını tahmin ediyoruz.
Şimdilik alım-satım konuşmamak için örnek olarak başlığı kilitliyorum.
Saygılar

-
ShadowMane
Üye
Mantıksız
Peki buluşmalara katılamayacak olanlar hayali insanlarla takas ya alış-veriş yapacak ben satıcı falan değilim koleksiyoncuyum ve koleksiyonuma katmak istediğim setin herhangi bir başka koleksiyoncu da olup olmadığını öğrenmek istedim sadece.Duruma öyle bir yaklaşıyorsunuz ki sanki foruma dükkan açmak için gelmişiz gibi!
Saygılar
Saygılar

3 mesaj
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir