Geri Dönüş

LEGO harici herşeyi burada konuşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Ankhanage
Üye

Geri Dönüş

Prş Ağu 20, 2015 10:05 pm

Herkese merhabalar ! Yoğun bir yaz programının ardından tekrar foruma girdim ! :) Herkese tekrar merhabalar. Topluluk projesine pek bir şey yapamadım ama en kısa zamanda bu işe yüklenmek istiyorum. Yalnız şöyle bir durum var, tarih kesin olarak 13 eylül mü ? Ona göre bilet alacağım şimdiden :)

Kullanıcı avatarı

Re: Geri Dönüş

Cum Ağu 21, 2015 5:34 pm

Tekrar merhaba. Projeye yapacağınız MOC'u dört gözle bekliyorum.
Ne yazık ki buluşma tarihi konusunda bir fikrim yok.
Saygılar.

Kullanıcı avatarı
Ankhanage
Üye

Sal Eyl 08, 2015 8:23 pm

İlginç bir şekilde hiç bir cevap alamadım 2 haftadır gerçekten çok istiyordum gelmeyi ama kesin bilgi edinemeyince iş işten geçti artık şimdi biletler pahalanmıştır. Neyse artık sağlık olsun bir dahakine daha hazırlıklı olarak katılırım :)

Kullanıcı avatarı
Robinson
Kurucu Üye

Sal Eyl 08, 2015 11:11 pm

Merhaba,
Okulların ertelenmesi ile birlikte proje de ertelendi, ilgili başlıkta yazmıştım aslında ertelendiğini, denk gelememişiz :) Ekim ayında buluşacağız :pirate:

Kullanıcı avatarı
Ankhanage
Üye

Pzr Eyl 13, 2015 5:58 pm

Robinson yazdı:Merhaba,
Okulların ertelenmesi ile birlikte proje de ertelendi, ilgili başlıkta yazmıştım aslında ertelendiğini, denk gelememişiz :) Ekim ayında buluşacağız :pirate:

Ah tamamdır ben sadece ilk mesaja bakmıştım orada hala 13 eylül yazdığı için böyle bir konu açtım. Ekimde de okul sorunum var o yüzden gelmem biraz sıkıntılı ama %0 da değil :)

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir