Sizinde başınıza geldi mi?
-
Legolord
Üye
Sizinde başınıza geldi mi?
Bugün temizlik varmış evde ve hanım yokluğumu fırsat bilip Star Destroyer setimi küvette suya basmış (Şaka yapmıyorum, nasıl taşımış bilmiyorum ama anlattığına göre bayağı bir kir akmış). Sizinde sevenleriniz setlerinize karşı böyle ilgi ve alaka gösteriyor mu?

En son Legolord tarafından Pzt Oca 11, 2016 8:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Albert Zweistein
Üye
Re: Sizinde başınıza geldi mi?
Açıkta set tutmuyorum, yapınca direk parçalarına ayırıyorum 

-
Legolord
Üye
Bu fikir gittikçe kulağıma mantıklı gelmeye başlıyor.
-
Mengish
Üye
Allah'tan çamaşır suyu ilave edip, mis gibi ve bembeyaz yapmamış. O zaman albino bir destroyerın olurdu. Geçmiş olsun.
-
Legolord
Üye
-
Robinson
Kurucu Üye
Hahaha sorma abi, geçenannem yapmış aynısı medieval market village'ı komple yıkamış. Vernel kokuyordu eve geldiğimde :D
-
Legolord
Üye

Bir iyi yanı, bu setin problemi ağırlıktan dolayı bir süre sonra omurganın eğim yapması. Yalnız TLG, herzamanki muhteşemliğiyle, mükemmel simetrik bir omurga tasarlamış. 3-5 noktada parça değişikliği ile gövdeyi tersyüz edebiliyorsunuz. Bu sayede bende bu işlemi yaptım.
-
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü
Mengish yazdı:Allah'tan çamaşır suyu ilave edip, mis gibi ve bembeyaz yapmamış. O zaman albino bir destroyerın olurdu. Geçmiş olsun.
Albino destroyer çok iyiymiş ya.İyi ki bizimkiler bu kadar yakın ilgi göstermiyor yoksa neler olurdu bilemiyorum

-
Miss. Barista
Üye
Hahah konu temizlik olunca bayanlar biraz aşırı reaksiyon gösteriyorlar sanırım 

9 mesaj
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir