Brickshelf Üyelik

LEGO harici herşeyi burada konuşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Ankhanage
Üye

Brickshelf Üyelik

Pzr Mar 06, 2016 12:11 am

Brickshelf' e üye olalı yaklaşık 10 gün oluyor ama hala aktivasyon maili gelmedi. Üye olduktan 3 gün sonra başka maille de üye oldum ona da hala gelmedi bir sıkıntı mı var yoksa benim talihsizliğim mi ?

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Re: Brickshelf Üyelik

Pzr Mar 06, 2016 2:12 am

Brickshelf yerine flikr'ı kullanmanızı öneririm. Hem fotoları istediğiniz boyutta kullanma fırsatı sunuyor hemde artık LEGO camiası flickr üzerinden hareket ediyor.

Kullanıcı avatarı
Ankhanage
Üye

Pzt Mar 07, 2016 12:31 am

Flickr'a üyeyim ama oradaki resimleri direk olarak resim halleriyle foruma ekleyemiyorum bir de BrickShelf'i deneyeyim dedim.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Cmt Mar 19, 2016 1:41 am

Ankhanage yazdı:Flickr'a üyeyim ama oradaki resimleri direk olarak resim halleriyle foruma ekleyemiyorum bir de BrickShelf'i deneyeyim dedim.

Niçin ekleyemiyorsunuz? İstediğiniz fotoyu (sizin yada başkasının fotosu fark etmez) sağ alt kısmında sağa doğru yönlenmiş bir ok işareti var. üzerine maus imlecini götürdüğünüzde "share photo" ibaresi de beliriyor. tıklayın. ardından sekmelerden BBCode'yi seçin ve linki kopyalayın. O linki başka hiç bir şey eklemeden direk yapıştırdığınızda flickrdan fotoyu yapıştırmış oluyorsunuz.

Eğer fotoyu flickr linki ile beraber yapıştırmak istemiyorsanız gene foto sayfasında en sağ alttaki aşağı yönlü ok olan imgeye tıklayıp "view all sizes"a tıklayın açılan pencerede istediğiniz ebadı yukarıdan seçtikten sonra resme sağ tık yapıp "copy image location" yapın ardından forumda Img ibareleri arasında o linki yapıştırın paste ile.

Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir