BLX-LEGO Karşılaştırmalı Kısmi İnceleme

LEGO harici herşeyi burada konuşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü

Re: BLX-LEGO Karşılaştırmalı Kısmi İnceleme

Prş Oca 23, 2020 4:40 pm

Nephysus yazdı:Okulumdaki kulüp aktiviteleri için, öğrencilerim hibe olarak BLX marka askeri uçak getirdi. Parçaların kendisi ve tutma kabiliyetleri ortalamanın altında. Ayrıca bu markayı ToyzShop kendi markası olarak Çin'den getirtiyor. Buna benzer olarak da JokerToys da kendi markasını yapmıştı- adını hatırlamıyorum-.

Bir legocu da yapmıştı ama sonra noldu ben de hiç duymadım.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Prş Oca 23, 2020 11:02 pm

Nephysus yazdı:Okulumdaki kulüp aktiviteleri için, öğrencilerim hibe olarak BLX marka askeri uçak getirdi. Parçaların kendisi ve tutma kabiliyetleri ortalamanın altında. Ayrıca bu markayı ToyzShop kendi markası olarak Çin'den getirtiyor. Buna benzer olarak da JokerToys da kendi markasını yapmıştı- adını hatırlamıyorum-.

Mesut hocam tekrardan selamlar Sizi gördüğüme sevindim. Aynan dediğiniz gibi Toyzshop getiriyor bunları. Bu ve benzer markaların hepsi Çin'de oyuncak üzerine uzmanlaşmış bir sanayi bölgesindeki 4-5 fabrikada yapılıyor diye biliyorum. Sonra o fabrikada fason üretilen oyuncaklar üzerine farklı farklı envai çeşit marka logosunu basıyorlar. 20'nin üzerinde firma var. Jubilux vardı bir ara baya yoğun şekilde dükkanlarda LEGO muadili.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Çrş Şub 12, 2020 3:33 pm

LEGO'nun kartal modeli içeren geçenlerde incelemesini yaptığım setin BLX marka versiyonunu yapmışlar:

Resim

Kullanıcı avatarı
Megamech
Yaptıklarım Moderatörü

Çrş Şub 12, 2020 9:26 pm

BLX'in renkleri hakkında bir bilgisi olan var mı?

Kullanıcı avatarı
Nephysus
Üye

Pzr Şub 16, 2020 7:11 pm

Kaplan yazdı:

Mesut hocam tekrardan selamlar Sizi gördüğüme sevindim. Aynan dediğiniz gibi Toyzshop getiriyor bunları. Bu ve benzer markaların hepsi Çin'de oyuncak üzerine uzmanlaşmış bir sanayi bölgesindeki 4-5 fabrikada yapılıyor diye biliyorum. Sonra o fabrikada fason üretilen oyuncaklar üzerine farklı farklı envai çeşit marka logosunu basıyorlar. 20'nin üzerinde firma var. Jubilux vardı bir ara baya yoğun şekilde dükkanlarda LEGO muadili.

Eyvallah dostum benden de size kucaklar dolusu selamlar. :) Jokey Toys'un markasını geçende özel derse geçerken bir çocuğun elinde gördüm ve markası aklıma geldi "MAX". Bu markanın en büyük artısı LEGO'da sadece grisi bulunan ve diğer renkleri bulunmayan 48x48 stud genişliğinde baseplateleri sunmaları. Tutma kuvvetinin ne olduğunu denemedim ama eğer gerçekten iyiyse büyük dioramalar için edinilebilir gerçekten.

Kullanıcı avatarı
Kaplan
Kurucu Üye

Pzt Şub 17, 2020 7:26 am

Brikwars ve benzeri savas oyunlarinda sa savas alanini kaplamak icin ucuza lego harici baseplate alanlar vardi

Önceki
Dön Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir